Лятната ваканция за мнозина е вече факт, затова ние от Галерия Vivаcom

...
Лятната ваканция за мнозина е вече факт, затова ние от Галерия Vivаcom
Коментари Харесай

ЛЯТО в Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5

Лятната ваканция за мнозина е към този момент факт, по тази причина ние от Галерия Vivаcom Art Hall Oborishte 5 за първи път подготвихме страхотна креативна програма „ ЛЯТО В ГАЛЕРИЯТА “, подходяща за деца сред 6 и 11 год. Проектът включва доста занятия с образователни детайли, както и възможности за развиване и развлечение, които ще останат паметен спомен за всяко дете! Периодът на осъществяване e от10.07.2023 г. до 21.07.2023 г., като интензивностите ще се осъществяватвсеки работен ден от 10:00 ч. до 17:00 ч. с множество уъркшопи в разнообразни сфери на изкуствата. 

Програмата ще включва следните художествени ателиета: живопис, афиш, графика, комикси, статуя, направа на маски, керамика, преработване (изработване на произведения/ съоръжения от рециклирани материали) и plein air (рисуване на намерено в Докторска градина) и други

Предвидени са и разнообразни уъркшопи - по танци с учител от Националното училище за танцово изкуство, ателиета по френски език с учител сугестопед, както и прожекции на обичани детски филми, визити на музеи и галерии, игри навън и доста др. забавления. За децата ще се грижи освен екипът на Галерията, само че и екип от преподаватели професионалисти в своята област.

*В цената на Лятната стратегия са включени всички нужни художествени материали и характерни принадлежности, без включително обяд.

*Разгледайте тематиките на занятията, седмичната програма/активности,записвания, цена, опциите за изхранване на децата, както и повече информация 

* Всеки записал се и заплатил таксата до 20.06.2023 г. ще употребява 10% отстъпка от цената.

Побързайте, записванията към този момент стартираха, а местата са лимитирани!

Ще се радваме Вашето дете да се включи в " ЛЯТО В ГАЛЕРИЯТА! "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР